Híreink

   Tisztelt Barátok,Tisztelt Honfitársák! 

Szeretettel köszöntők mindenkit a 2021.Augusztus 20-ai fájó trianoni megemlékezésünk alkalmával. Amit a Magyar kormány a tavalyi év Trianon 100.évfordulójára épített Örökmécses összetartozása emlékeként a jövő generációjának. A tavaly a korona vírus ellenére megemlékeztünk igaz,hogy csak 10-en lehettünk,csendben fejet hajtottunk az őseinkért,akik értünk adták az életüket,hogy ma méltóképpen meghajoljunk előttük. Augusztus 20-án a Kárpát-medencei magyarságot és székelységet 1021 éve megalkotta magyar államiságot ünnepeljük. Ez az állam, mégha meg is tépázták a századok, megmaradt, és a Kárpát-medencei  fogyatkozó  magyarságot és székelységet nemzetként még mindig megtartja. Adja Isten, hogy minél tovább így legyen!
/Képek felhasználása engedély köteles/ 

 

Kökösi Óvoda támogatása 

Ma 2021.03.11-én sikeresen haza juttattunk játékokat a Kökösi óvodának.
Ami sok-sok jó akaratú emberek felajánlásának hála, hogy segíthetünk ebben a nehéz helyzetben és,hogy bárhol is élünk a világban soha ne feledjük el,hogy honnan jöttünk.Nem az számít,hogy kinek mije van hanem,hogy mit nyújtunk egymásnak.
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a bizalmat és a támogatását. Hiszen mi mindent amit teszünk az csak is arra szolgál,hogy segítsünk egymáson. Köszönjük Madaras Dánielnek,hogy képvisel otthon bennünket.
Köszönjük Horváthné Gábor Mónikának,és a Wekerlei Szent József Plébániának,hogy támogattak bennünket.
    /A KÉPEK FELHASZNÁLÁSA ENGEDÉLY KÖTELES /

 

Köszönet 

Köszönjük szépen Diószegi László Sepsi Osk club  tulajdonosának és a Sepsi SIC többszörös kisebbségi román bajnok  kosárlabda csapatának és Menedzsereinek ,a mai nap folyamán (2020.November 27.) megérkeztek a mezek!  Hálásan köszönjük,reméljük hogy önök által több embernek tudunk segíteni,mosolyt csalni az emberek arcára!
Isten Áldja meg a Magyar Nemzetet!
 

Adományozás Orbán Balázs Általános iskola és Óvoda

Örömmel jelentjük be,hogy a mai napon(2020,November 26) sikerült eljuttatnunk a családok által összegyűjtött adományt. Első sorban nagyon szépen köszönjük az Egyesület nevében azoknak a családoknak akik támogatták ezt a kezdeményezést.Hiszen ehhez összefogás kellett anélkül nem jött volna létre.20 óvodás gyermekeknek  az öröm szerzése a játékban.Nagyon szépen köszönjük,hogy szállítást elrendezte Vitéz Németh Sándor a szállító cég neve amellyel ebben a nehéz helyzetben haza tudtuk szállítani CALIBRACAR SRL. Továbbiaknak köszönjük a MINI BRICO SHOP tulajdonosának Madarasa Dániel Úrnak,hogy tovább szállította Maksára a küldeményt és Biró Erikának aki elkísérte őt és átadták Istok  Jutka igazgató nőnek és Csáki Eszter óvó nőnek. Hiszen nem is tudom szavakba kifejezni,hogyha ők nem lennének,hogy jutna el az adomány.Hiszen azt tudni kell,hogy a járvány veszély helyzet miatt mi az Egyesület képviselői nem tudunk haza menni így ezt számunkra óriási segítség ezért mi nagyon hálásak vagyunk a munkájukért. Utólag is az összes résztvevő embernek és családoknak köszönjük szépen az adományt.Reméljük,hogy gyarapodni fogunk így is bízzunk benne,hogy lássák,hogy dolgozunk és próbáljuk elnyerni az emberek bizalmát hiszen bizalom nélkül nincs élet. Az egyenes útról nem fogunk letérni hiszen mi munkás emberek vagyunk.Büszkén vállaljuk azt amit teszünk és azt amiért tesszük.Hamarosan még pontos dátumon nem tudunk sajnálatos módon de szeretnénk  csinálni egy   árverést.  /A KÉPEK FELHASZNÁLÁSA ENGEDÉLY KÖTELES /

       

 

Adományozás Néri Szent Fülöp Óvodának!

Tisztelt Egyesület tagok, Szimpatizánsok, Támogatok!
 Végre nehéz úton csak sikerült eljuttatnunk a Néri Szent Fülöp Óvodának az adományát. Amit Szeptember 5-en megrendezett jótékonysági koncert által befolyt összegből tudunk támogatni. 75 gyermeket tudtunk támogatni  amit nagyon nagy szeretettel tettünk.
Köszönök szépen az egyesület alapítótagok a sok munkát,és a  szervezést.
 Külön köszönöm szépen László Attilának,és Nagy Attilának ,hogy eljöttek és a hangjukkal támogattak bennünket.
 Köszönöm szépen Virág Levente úrnak WTF  TRANS SPEDITION SRL cég tulajdonosának, hogy vállalta az adomány  haza szállítását.
 Köszönöm Madaras Daniel úrnak MINI BRICO SHOP  üzlet tulajdonosának, és Bíró Erikának,hogy az Egyesület nevében átadták az adományát az óvodának.
 Hiszen az Egyesület a vírushelyzet és a határzárások miatt nem tudott ott lenni az átadásnál.
 Köszönöm a jó Istenek ,hogy vannak és lesznek még  olyan jó emberek is aki nem csak a zsebükbe tesznek hanem segít azoknak akiknek szüksége van rá.
  Bárcsak több embernek tudnánk segíteni hiszen azért sokan  vannak akiknek szükség van a  segítségre de az egyesület csak  4 hónapja működik és megteszünk minden tőlünk telhetőt,hogy segíteni tudjunk.
Nagy öröm, ha tudunk segíteni hiszen az öröm kifejezi, azt amiért érdemes ezt csinálni  a magam és az alapítótagoknak  sok munkája és energia bele fektetést elfeledjük mikor ebben a nehéz helyzet is sikerül segíteni hiszen azért jöttünk létre.
 Reméljük, hogy el jön az az idő is,hogy több  embernek tudunk  segíteni.
 Köszönjük mindenkinek a megtisztelő bizalmat amit felénk nyújtanak.
 Isten Áldja meg a Magyart!
/A KÉPEK FELHASZNÁLÁSA ENGEDÉLY KÖTELES /
            

/A KÉPEK FELHASZNÁLÁSA ENGEDÉLY KÖTELES /

Jótékonysági koncert

2020.szeptember 05-én megszervezett jótékonysági koncerten köszönjük, hogy velünk voltatok.
Köszönjük László Attilának ,hogy elfogadta a Magyarországon Élő Háromszékiek  Egyesületének a tiszteletbeli tagságát!
Köszönjük,hogy ennyien támogattatok bennünket! /A KÉPEK FELHASZNÁLÁSA ENGEDÉLY KÖTELES /

 Koszorúzás

2020 augusztus 20. államalapító Szent István nap alkalmából az egyesület alapítótagjai megkoszorúzták a Parlament előtti újonnan épült Trianoni emlékművet.
Hiszen június 4-én nem sikerült az átadás,ezért át lett téve a mai napra, mivel  most adták a közönségnek.
Az egyesület tagjai a mai napon a tiszteletüket letették. /A KÉPEK FELHASZNÁLÁSA ENGEDÉLY KÖTELES /
 koszorúzás pillanata

Adományozás!

 

A mai nap folyamán a  Magyarországon Élő Háromszékiek Egyesülete a koronavírus, és 750  kilométer  távolság ellenére sikeresen eljutattot 103 kilogramm  tésztát a Hídvégi idősek otthona számára a Gyermelyi tészta gyár igazgatóságnak és vezetőségének jóvoltából.
 Köszönjük,a támogatást amit  önöktől kaptunk, hogy másoknak segíthessünk hiszen ez a mi számunkra felbecsülhetetlen érzés és hatalmas nagy örömet okozz.
Sajnálatos módon az Egyesület alapító tagjai nem lehettek jelen a vírus helyzet miatt.
 A nemes tettért amiért segítettek nekünk külön köszönet Biró Erika,és Madaras Dániel  segítségért amiért segítettek nekünk eljuttatni a tésztát az idősek otthon számára.
Külön köszönettel tartozom még az egyesület alapító tagjainak akik segítettek,hogy együtt véghez vigyük ezt a nemes tettet./A KÉPEK FELHASZNÁLÁSA ENGEDÉLY KÖTELES /
Tészta átvétel pillanatTészta átadás pillanat103 kilogramm tészta